Image by Florian Schmetz

Equine Assisted Therapy

"The essential joy of being with horses is that it brings us in contact with the rare elements of grace, beauty, spirit and freedom."


- Sharon Ralls Lemon

Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden om te kiezen voor een sessie met paarden. Het biedt soms nog meer mogelijkheden als je nog niks weet van paarden. Daar je nog geen referentiepunten hebt sta je open voor alles wat er tijdens een sessie naar boven kan komen.

Paarden dragen dynamisch aan ons bij. Het is voor hen een plezier om met ons samen te werken. Door een paard te vragen iets te doen begin je met het afstemmen van hun bewustzijnszone.  

Paarden kunnen je sneller leren een leider te zijn dan welk mens dan ook. De feedback is onmiddellijk. Elk paard is anders en je kunt er niet vanuit gaan dat wat bij het ene paard werkt, bij alle andere ook werkt. Er is geen uitsluiting in een paardenwereld. Ze zijn met alles aanwezig en hebben geen oordeel. Elk moment is nieuw voor hen. 

Je weet meteen of je de verbinding hebt gemaakt waarmee je samen gemak en vreugde kunt creëren. Wil je met het paard communiceren voor het plezier ervan? Of om te bewijzen dat je het kunt laten doen wat je wilt? Als je gaat paardrijden doe je dat om te slagen in iets of gewoon omdat het leuk is?

 


Dat is hoe je je leven zou kunnen leiden - vanuit het plezier van wat je doet,

niet van het succes dat je gaat krijgen.

Vertrouwen
Ontdek een diep gevoel van vertrouwen inclusief een onwankelbaar vertrouwen in jezelf en je eigen keuzes.


Aanwezigheid
Leer hoe je uit je hoofd kunt stappen en aanwezig kunt zijn in de wereld om je heen.


Leiderschap
Begrijp de subtiele nuances van echt leiderschap. Leer (h)erkennen hoe je kan ‘zijn’ en hoe je grootser voor jezelf kunt creëren.

 

Dit alles en meer kun je leren van een paard.

Let's horse around!

Jouw investering voor deze unieke belevenis: € 250,-
 

60 - 90 min.