Access Bars®

Een sessie maakt fysieke en mentale blokkades los die in het lichaam zijn opgeslagen, stimuleert positieve veranderingen en helpt om allerlei verschillende gebieden van het leven te vergemakkelijken.

Wat zijn de Bars®?

Access Bars® zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat je ervan weerhoudt om vreugde en gemak in je leven te voelen. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Dit is een kans voor jou om alles los te laten!


Je hoofd als een computer
 

De hele dag slaan we dingen op, dingen die we later nog eens gebruiken maar ook heel vaak dingen die we in de downloadsfolder hebben zitten (voor het geval dat) maar eigenlijk beter weg kunnen gooien. Het neemt onnodig ruimte in en elke keer popt die map weer op terwijl  je die bestanden eigenlijk niet meer wilt gebruiken. Als je teveel bestanden op je computer hebt loopt deze vast. Hetzelfde geldt voor je hoofd. Een Bars® behandeling is daarom vergelijkbaar met het opschonen van je computer. Gooi alles weg wat je niet meer dient en geniet van een heerlijk "leeg" hoofd!

b46c8a731fb162059bc7d693e6560f32e2e70e512dfddeddd44610c5a4a8587c_1.jpg

Hoe ziet een behandeling eruit?

Je komt een sfeervolle ruimte binnen, de geur van etherische oliën komen je tegemoet, je voelt je lijf ontspannen.
Er wordt een kop koffie of thee voor je ingeschonken en we kletsen even over wat er op dit moment in je wereld speelt.

Je gaat op een comfortabele massagetafel liggen en wordt desgewenst toegedekt met een fleecekleedje. 
Er wordt voor gezorgd dat je zo comfortabel mogelijk bent, het komende anderhalf uur is namelijk van en voor jou :) 

Als je vaker een sessie hebt gehad ren je bij binnenkomst waarschijnlijk al richting de massagetafel wetende dat het komende anderhalf uur een cadeautje is!

Als je lekker comfortabel ligt start ik de behandeling. De gehele behandeling duurt 1.5 uur en raak ik enkel het hoofd aan op verschillende punten echter kun je het door je hele lijf voelen stromen. Weet dat er geen behandeling hetzelfde is en dat er ook geen goed of fout is. Men denkt soms dat er wat gevoeld moet worden, anders werkt het niet. Een bars sessie is tegelijkertijd een soort een oefening voor het leren ontvangen van jezelf en je lichaam. We vinden namelijk vaak dat we hard moeten werken om onszelf te veranderen maar de Bars geeft men de ervaring dat het niet zo hoeft te zijn. Terwijl jij 1,5 uur heerlijk ligt te ontspannen gebeurt er op energetisch vlak enorm veel.  De ene persoon doezelt lekker weg tijdens een behandeling, de ander wilt gezellig kletsen, het kan en mag allemaal. 

 

Er verandert altijd iets tijdens en na een sessie.  De veranderingen kunnen zowel mentaal als fysiek zijn en zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.


Wat kan een Bars sessie voor jou doen? Ik ben benieuwd!

 

 

 

..je Bars overal kunt ontvangen (thuis, in de tuin, aan het strand)

.. je binnen 1 dag de Bars zelf kunt leren geven

..huisdieren het heerlijk vinden om erbij te komen liggen tijdens een sessie

.. als je elke week je Bars laat stromen, je leven dynamisch zal veranderen

Wist je dat ..

Jouw investering voor deze belevenis: € 120,-
 

90 min.